Historie

Dan-Varmes historie

Dan-Varme blev stiftet af Søren Nielsen i 1990, og adressen var også dengang Falkevej i Balling, hvor virksomheden dengang sad til leje hos den lokale sparekasse.

Dengang var der kun én ansat, der sammen med Søren Nielsen primært servicerede enkelte store kunder samt alt forefaldent arbejde.

I en kort periode på 3 år blev adressen flyttet til Mors, hvor man stadig havde den samme kundekreds.

Herefter blev der mulighed for at købe ejendommen på Falkevej i Balling, og virksomheden blev herefter flyttet “hjem” igen.

Dette blev ligeledes indledningen til en periode med vokseværk. Der blev tilkøbt forskellige produktioner, og medarbejderstaben voksede til 5 mand.

Som før omtalt har Dan-Varme altid haft kunder over hele landet, men i 2004 kom der ligeledes internationale kunder i bøgerne med tilkøbet af produktionen af asfaldtmaskiner “Oletto”.

Det betød ligeledes en udvidelse af medarbejderstaben, en tilbygning samt et tilkøb af naboejendommen, der i forbindelse med kommunesammenlægningerne pludselig blev til salg.

Det betød, at man nu havde 3000 m2 gode produktionslokaler til rådighed tillige med gode kontorfaciliteter til kontorpersonalet.

På et tidspunkt var personalestaben oppe på 27 mand for så i dag at være på 18 medarbejdere, hvoraf 4 er ansat i administrationen.

Der blev ligeledes i denne periode tilkøbt en produktion af stabelvendere “Thando Graphics”, som havde til huse ude i byen, men som nu er flyttet hjem på Falkevej, og senest er der tilkøbt en produktion af varmluftsovne, som ligeledes laves fra Falkevej.

Dan-Varme har gennem årerne udviklet sin kundekreds, og vi sælger en masse ventilationsdele, og har direkte samarbejsaftaler med en række VVS-/ og ventilationsmontører, som køber deres ventilationsdele hos os.

Derfor har virksomheden udviklet sig til nu både at have produktion, reparation og forbedringer samt engrossalg som virkeområder.

På leverandørsiden har vi altid bestræbt os på at samarbejde med de bedste, og vi har gennem tiden opbygget et frugtbart og god samarbejde med nogle af verdens førende på områderne, hvilket sikrer vores leveringstider og råvarekvalitet.

Hos Dan-Varme er kunden altid i centrum